Robustni industrijski tablični računalniki

Tablični računalniki GESHEM so zasnovani tako, da izpolnjujejo kriterije za delovanje v najzahtevnejših razmerah v industrijskih okoljih. Odlikujejo jih odpornost na udarce, zaščita proti vodi in prahu, ter ojačano ohišje.

V moderni dobi informatizacije industrije t.i. industry 4.0., je zajem podatkov in upravljanje s procesom  takoj na samem mestu še toliko bolj pomembno. Spremljanje delovanja, sledljivost proizvodnega procesa, nadzor zalog, nadzor kakovosti, izkoriščenost in kritične informacije v realnem času se večinoma dogajajo v industrijskem okolju neprijaznem do računalniške tehnologije.

Geshem tablični računalniki omogočajo nadgraditev s čitalcem 1D/2D črtne kode, RFID čitalnikom, NFC komunikacijo ter senzorjem prstnih odtisov. Na vse modele se lahko dogradi nosilec za montažo v vozilu in trak za oprijem z roko »hand strap«.

Izbor operacijskega sistema je poljuben. Možni sta Windows ali Android, kar zagotavlja združljivost s široko paleto programskih aplikacij, ki se uporabljajo v industriji.

Industrijski računalnik z zaslonom na dotik

Industrijski računalniki GESHEM z zaslonom na dotik imajo edinstveno mehansko zasnovo, poenoteno obliko med modeli in vse standardne sistemske I/O povezave. To zagotavlja brezhibno integracijo v vaše naprave.

Industrijski računalnike GESHEM je mogoče nadgraditi s širokim izborom strojne opreme (CPU, RAM, SSD…) in I/O povezavami. Vse to z namenom optimalne prilagoditve vaši uporabi oziroma aplikaciji. GESHEM računalniki imajo vgrajene vhodno izhodne točke za signalizacijo stanja ali daljinskega vklopa in vgrajeno serijsko komunikacijo RS 232 ali opcijsko RS 485.

Izbor operacijskega sistema je poljuben. Možni sta Windows ali Linux, kar zagotavlja združljivost s široko paleto programskih aplikacij, ki se uporabljajo v industriji.

Katalog robustnih industrijskih tabličnih računalnikov in Industrijskih računalnikov z zaslonom na dotik Geshem

S klikom na ikono .pdf, si prenesite katalog.